Sunday, July 7, 2013

Kenangan terkunci di tandas office

Happy Sunday everyone... Harap semua yang berwajib ada pigi chruch hari ini ya.. 05 July 2013 yesterday saya ingin kongsi satu kenangan mengusik jiwa dan..will never forgot...aku "terlock" di tandas office seawal 7.10 am..agak merisaukan juga tapi tidaklah sampai taruma ..kira kali pertama kenala..mula-mula being panic juga sebab tak bawa hp..but lucky ada kawan-kawan yang awal sampai di office melintas tandas dan bila aku panggil then dapat didengari..terkurung hampir 40 minit jugalah sehingga pihak Gemilang (mereka yang bertanggungjawab menjaga bangunan) sampai untuk mengumpil pintu hingga rosak..bahaya juga pintu yang rosak ni.kalo budak-budak rasanya dah berabis nangis kat dalam tu..apa pun kenangan dan pengajaranla..siapa-siapa nak ke tandas di mana-mana silalah bawa Handphone bersama sebab malang teda siapa yang tahu akan berlaku kan...daaaa Anway thanks kepada kawan-kawan yanag perhatin kepada keadaan saya time tu..dan pihak Gemilang yang membantu bertungkus lumus...kesian pintu sampai dirosakan terus...