Monday, January 7, 2013

Testing driving 2013..

Setelah hampir dua bulan bercuti dari operation, kereta aku pun turut bercuti jua. kesian dah berhabuk-habuk nampaknya..oleh kerana tarikh MC aku pun dah nak over...aku try test le drive hari ini untuk ke pekan Tuaran...Konfident ja la even jalan pun belum steady...yang penting tongkat sakti ada dalam beg he he...hati mo kuat ja.. Banyak perkara yang aku buat...mula-mula buat speak baru..hu hu RM320 juga la melayang..lepas tu pergi gunting rambut, buat kening..beli barang-barang keperluan ku..masuk Watson dan Cosway...lepas semua selesai....aku tak sedar dah pukul 2.00 Petang..belum makan pun..aku pun singgah di medan selera untuk tapau makanan untuk di makan di rumah...Thank you God...aku dah selamat balik..ok la ni aku dah buli drive sebab 14 Januari 2013 nanti...Saya dah start kerja untuk tahun ni...